Úvod » DREVENÉ MODELY LODÍ » Belle Poule

Mierka: 1/90
Obtiažnosť: pre pokročilých
Množstvo v balení: 6600 dielov
430,00 € (nie sme platcami DPH)

Belle Poule Ship occre 15007

„Belle Poule“ bola fregata francúzskeho námorníctva so 60 zbraňami.Fregaty boli všestranné a rýchle vojnové lode navrhnuté pre rýchlosť a manévrovateľnosť, ktoré plnili úlohy v boji aj prieskume. Hoci jej stavba začala v roku 1828, Belle Poule bola spustená na vodu až v roku 1834. Jeho dizajn bol inšpirovaný triedou fregaty USS Constitution.Čo skutočne preslávilo túto loď „Belle Poule“, bola repatriácia Napoleonovho popola na palube Belle Poule z ostrova Svätá Helena do Francúzska. Udalosť, na ktorú sa bude spomínať, pretože znamenala koniec napoleonskej éry a zanechala významný vplyv na chod dejín Francúzska a Európy.

V stavebnici nájdete diely z preglejky, lišty, guľatinu na sťažne a rahná, hotové kladky, očká, klinčeky, nite na imitáciu lanovia, kotvy, ušité plachty, vlajky a iné diely. Diely z preglejky sú precízne vyrezané laserom a k oddeleniu stačí ostrý nôž. Na lepenie drevených dielov môžte použiť disperzné lepidlo a na lepenie kovových dielov sekundové. Obsahuje liatu plaketu s menom modelu, základný stavebný stojan, Video návod krok za krokom,n ávod v 5 jazykoch HD fotografie krok za krokom.

Reprodukcia modelu je verná originálu.

Šírka: 385 mm

Výška: 765 mm